06. januari 2015 · Reacties uitgeschakeld voor Zwangerschapsyoga Deventer · Categorien:Yoga


Start van nieuwe cursus zwangerschapsyoga in Deventer (vlakbij Diepenveen, Schalkhaar, Olst)

Ook in 2017  cursus zwangerschapsyoga:

Yoga geeft je vertrouwen, en helpt je  lichaam, mentaal en emotioneel in balans te houden. Zwangerschapsyoga maakt je lichaam gezond, sterk, vitaal en zet je in je innerlijke kracht!

Tijdens je zwangerschap verandert er op korte tijd zeer veel in je lichaam en ook in je geest. Het is goed om tijd te nemen voor jezelf en de groeiende baby in je buik. Yoga is daarvoor een hele goede manier.

een paar reacties van cursisten:

“De zwangerschapsyoga heeft me enorm geholpen in mn kracht te staan voor en tijdens de bevalling. Mijn tweede bevalling was een droombevalling, met dank aan wat ik in de lessen heb geleerd en heb toegepast”…

“De ademhalingstechnieken zijn geweldig en heb ik veel aan gehad tijdens de zwangerschap en de bevalling, maar ook zeker nu na de bevalling”….

“De zwangerschapsyoga brengt me dichter bij mijzelf en in contact met mijn kindje in mijn buik”…

“Eerst wilde ik niet naar de les komen, en moest me er echt toe zetten om toch te gaan, maar ik ben toch zo blij dat ik wel gegaan ben…ik voel mijn innerlijke kracht en vertrouwen weer, en heb zin in de bevalling”…

“Ik merk dat mijn kindje reageert op de yoga oefeningen, ik word rustig en ik merk dat mijn kindje daarvan ook de ontspanning voelt”..

“Ook nu na de bevalling gebruik ik nog steeds de ontspannings- en ademhalingstechnieken, en merk dat het doorwerkt/effect heeft op mijn kindje, hij wordt er ook rustig van.”..

“De partnerles was echt superfijn,ook mijn vriend heeft er veel aangehad, en wil ook nu aan yoga gaan doen… Het heeft ons vertrouwen gegeven in onszelf, elkaar en ons kindje in de buik”…

Cursus duurt tien weken.De lessen duren 1 uur en een kwartier. Kosten per cursus 150 euro.

Wil je graag mee doen of instromen, bel of mail mij dan hierover.

Zwangerschapsyoga Deventer 

Yoga studio Olivia Somer, Wechelerweg 52a, Deventer.

Reacties gesloten.