08. oktober 2014 · Reacties uitgeschakeld voor Yoga Studio Olivia Somer nu in Deventer! (bij Diepenveen en Schalkhaar) · Categorien:Yoga

Vanaf november 2014 geeft Olivia yogales in Deventer!

Yogastudio Olivia Somer is verhuisd van Arnhem naar Deventer! Ik heb vanaf heden een prachtige yoga ruimte gehuurd aan de Wechelerweg 52 in Diepenveen bij Deventer en Schalkhaar,  in het voormalige informatie centrum van de gemeente Deventer.

Het pand ligt net buiten de stad, midden in de velden en is goed en makkelijk bereikbaar per fiets en met de auto. Yoga les in Deventer en toch buiten in de natuur! de yoga ruimte is heerlijk ruim, fijn verwarmd en heerlijk rustig en stil.

De eerste lessen gaan van start op maandag 3 november 2014 van 19.00-20.30 uur en woensdagochtend 5 november 2014 van 9.30-11.00 uur.

Omdat het mijn nieuwe studio is heb ik in de maanden november en december 2014 een aantrekkelijke prijs voor de lessen. De kosten zijn 7,50 per les in plaats van 14 euro per les, en om het nog mooier te maken, de eerste les is gratis.

Ik nodig je van harte uit kennis te maken met mijn yogalessen, in de prachte yoga ruimte aan de Wechelerweg in Diepenveen, bij Deventer

Voor meer informatie of wil je graag op de mailinglijst, mail dan naar yoga@oliviasomer.com

Graag tot in de yoga les in Diepenveen bij Deventer!

 

 

#yogalessen in Deventer, vlakbij Schalkhaar en Diepenveen

Reacties gesloten.