“Heel fijn om anderhalf uur lang je gedachten uit te zetten. Loslaten en weer vullen met rust.”
“Ontspannen, alles is goed, rust, minder rugklachten, het gaat steeds soepeler na twee jaar. Dinsdagavond yoga bij de Spil  mis ik niet graag. Gezelligheid.”
“Yoga is voor mij een moment voor mijzelf van rust, ontspanning, positiviteit, heerlijke nachtrust. Ik slaap heerlijk ma de yogales.”
“Met je volle aandacht de oefeningen doen en daarbij alles om je heen vergeten dat is heerlijk. De oefeningen zijn eenvoudig en naar eigen fysieke mogelijkheden uit te voeren. Olivia probeert iedereen zo goed mogelijk te helpen. De 1,5 uur durende yogales vliegt voorbij. Iedere keer ga ik weer blij, tevreden en ontspannen naar huis.”
“Je werkt met aandacht voor de persoon. Je neemt de tijd en hebt het altijd goed voorbereid.”

Yoga verrijkt m’n leven, sinds ik yoga bij jou doe. Ik voel me er nog prettiger bij. Dank je wel daarvoor”.

“Heb jouw  yoga echt gemist deze week, wil je nog zeggen dat ik het echt te gek vind hoe je het geeft, niet te zweverig  in overdracht en fijne  afwisseling in  muziek. Lounge, jazz, klassiek, fado , meditatief, mooie  combi.”

“Ik geniet nog steeds heel erg van de lessen  op elk vlak,  lichamelijk, geestelijk en sociaal ! Het verbaast me soms hoe de oefeningen  (bij mij ook emoties)  doorkomen en doorgaan NA de les op welk vlak dan ook en ik vind fijn (soms ook moeilijk). Ja met dit groepje en jouw positieve , leuke les ga ik nog wel een tjid verder …dank ..”

“Hai mooie Olivia, Ik heb enorm genoten gisterenavond. Het was heerlijk. Ik heb geslapen als een baby”.

“Allereerst nogmaals bedankt voor de fijne lessen, de omgeving, maar vooral ook de sfeer, voelt als een warm bad en dat is erg prettig”

” De Dru Yoga, zoals jij het geeft, kan wel eens heel heilzaam voor mij zijn..”!

“Ja ik ben zeker nog enthousiast over de yoga. Ik ging naar huis met een gevoel van rust die ik in tijden niet meer ervaren heb 🙂 “

Ik vind jouw lessen heel fijn, de manier waarop je les geeft spreekt me erg aan en het doet me goed. Het is weer heerlijk te ervaren om ‘thuis te komen/zijn’ in mijn lijf.  De combinatie visualisatie en oefeningen vind ik heel prettig. Dank je wel.”

“Hartelijk dank voor de FANTASTISCHE fijne yoga-avonden. Een verrijking voor mij! Jammer dat je naar Arnhem gaat…”

“Ik voel me zoveel leniger en fitter.”

“DANK JE WEL, voor wat je ons geeft, jij geeft zoveel!!””
“En…jij bent een geweldige yoga lerares. Past precies bij je. Een aanbeveling voor iedereen.”
 
“Dank je wel voor de fijne lessen, fijne vakantie!”

“Fijn dat het weer gaat beginnen, Heb er veel zin in”

“Ik wens dat ik nog veel lessen bij jou mag volgen.””

“Ik merk dat ik in mijn dagelijks leven wat ontspannender ben/word”

“Ik wil je zeggen dat ik de lessen bijzonder prettig vind, de sfeer is zo goed!”

“Ik vond de lessen altijd erg leuk, in september wil ik heel graag weer verder lessen bij je volgen. Want ze zijn me erg goed bevallen”

” Dat was weer een fijne les gisteren avond, DANK JE WEL”

“Dank voor de geweldige workshops van vorige week! Ik heb veel positieve energie meegenomen naar huis en hoop binnenkort weer mee te doen aan een van je workshops. Je bent een inspirerend mens!””

“Ik heb afgelopen zaterdag enorm genoten van de workshop. Het was voor mij een nieuwe ervaring om vier uur lang yoga te doen. Ik heb enorm genoten. Alle dagen daarna ook, want ik voel op een positieve manier m’n hele lichaam van de inspanningen en ontspanningen die we hebben gedaan. HEERLIJK!!DANK!!!”.