Inhoud van een yogales:
Iedere les bestaat uit een “activatie” (warming-up) op dynamische muziek; speciale oefeningen om geblokkeerde energie weer te laten stromen en de lichaamsspanning te verminderen (EBR’s); yogahoudingen en/of een sequentie (oefenreeksen die een corrigerende en helende invloed kunnen uitoefenen op lichaam en geest), meditatieve oefeningen, soms ook ademhalingsoefeningen en aan het einde een geleide diepe ontspanning, zodat alle energie die is opgewekt ook de kans krijgt om zich te verankeren en er innerlijke balans kan ontstaan.

Soms staat een thema centraal zoals bijvoorbeeld balans, focus en concentratie, zelfvertrouwen, loslaten, een sterke rug… Dit alles in een rustige en vriendelijke omgeving.

Wanneer en waar

Groepslessen 2017

Dinsdagavond van 19.00- 20.30 uur

Woensdagochtend van 9.30-11.00 uur

Zwangerschapsyoga, cursussen van 10 lessen

vrijdagochtend 9.30-10.45 uur

maandagavond 18.30-19.45: zwanger tussen 30-42 weken (instroom tot 36 weken)

maandagavond 20.00-21.15 uur: zwanger tussen 16-30 weken

Alle groepslessen gaan van start bij voldoende deelnemers.  Minimaal zes deelnemers. De tijden en dagen kunnen en worden mogelijk aangepast/uitgebreid. Privélessen zijn ook mogelijk.

Voor alle lessen geldt dat u welkom bent vanaf een kwartier voor aanvang. Instromen kan op ieder moment.

Workshops, privé lessen en privé groepen: op afspraak.

Alle lessen vinden plaats in Yoga Studio Olivia Somer, Kamperstraat 24, (K24) Deventer.

Bijdrage Yogalessen: Lesgeld betaal je per kwartaal. En je schrijft je in voor een vaste groep/les.  Een les is 15 euro, maar de kosten per kwartaal zijn 150,00 Euro voor wekelijkse lessen van anderhalf uur. Een kwartaal heeft minimaal 10 lessen.

Het eerste kwartaal gaat in op 1 januari,  het tweede gaat in op 1 april,  het derde op 1 juli en het vierde kwartaal gaat in op 1 oktober. Met uitzondering van kwartaal drie. In dit kwartaal zijn er door de zomer vakantie zes les-weken. De prijs is daarop aangepast.

Wanneer een cursist instroomt gedurende een kwartaal worden de kosten aangepast.

“Losse”  les van anderhalf uur: 17,00 Euro. De kosten voor een kennismakingsles bedragen 10,00 Euro.

Lesgeld voor een zwangerschapscursus van 10 weken is 150,00 euro. Minimaal zes deelenemers. Deze lessen duren een uur en een kwartier.

Alle prijzen zijn inclusief  btw. Kosten zijn inclusief thee en yoga matten en overige materialen.

Lessen dienen 24 uur van te voren te worden afgemeld.

Gemiste lessen zijn voor eigen rekening. Mocht er ruimte zijn mag je een gemiste les in het zelfde kwartaal inhalen bij een andere groep.

Er zijn geen yogalessen tijdens de basisschool vakanties. Overige vakanties buiten de schoolvakanties zijn voor eigen rekening.

De vakanties in 2017 zijn 

Carnavalsvakantie zaterdag 25 februari – zondag 5 maart februari 2017

Mei vakantie 15 april-30 april 2017

Pinksteren: maandag 5  juni 2017

Zomervakantie augustus 2017