29. oktober 2018 · Reacties uitgeschakeld voor Betekenis van je dromen weten? · Categorien:Yoga
Dromen

Heb je ooit wel eens een droom gehad waarvan je dacht “wat heeft dit nou te betekenen”?
Heb je een terugkerende droom of wel eens een vreselijke nachtmerrie gehad waarvan je zwetend wakker werd?
Zou je willen weten wat jouw droom je misschien te zeggen heeft?
Wil jij de rijkdom van je eigen dromen ontdekken?

Het kan tijdens een proefles dromenanalyse die ik op 23 november organiseer. Ik kan je helpen om te ontdekken wat een droom jou te vertellen heeft. Ook kan je leren van de dromen van anderen. Dromen zijn een heel belangrijke bron van wijsheid over jezelf. Ik laat je er graag kennis mee maken.

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in dromen. Dit jaar heb ik de “dromen opleiding” gevolgd bij Bas Klinkhamer (“de dromendokter”). Bas heeft mij geleerd op welke manieren je naar een droom kunt kijken. Welke waardevolle informatie je uit je dromen kunt halen.
Ik heb er heel veel van geleerd en neem dit elke dag mee in mijn leven. Ik help hier met veel plezier ook anderen mee. Het is zeer verrijkend!

Graag nodig ik je uit voor een groepsproefsessie:
Datum: vrijdag ochtend 23 november 2018 van 10-11.30 uur
Locatie: Spanjaardsdijk 90, Lettele.
Aanmelden vóór 20 november: oliviasomer@gmail.com  of 0612625916.
Deze proefsessie is gratis. (Vol is vol)

Mocht je geïnteresseerd zijn, laat het me weten.

Ik wens je mooie dromen! ⭐️🌙

Hartelijke groet,
Olivia Somer

Reacties gesloten.